WordPress szakértő

Teljes körű és személyre szabott WordPress szakértői megoldások WordPress alapú weboldalad és vállalkozásod fellendítéséért. Segítünk megvalósítani elképzeléseidet!

Szolgáltatások

WordPress szakértő

WordPress szakértő kis- és középvállalkozásoknak.

Szél Ákos vagyok, a webwork.hu alapítója. A közel 10 éves tapasztalatomat a WordPress, és az online marketing területén nagyvállalkozásoknál szereztem. Megtanultam, tudom mi kell ahhoz, hogy egy WordPress weboldal sikeres legyen!

Kifejezetten WordPress weboldalakra specializálódtam. Tőlem nem egy letöltött fizetős sablonnak az előre elkészített, és kitöltött dizájnját kapod. Hanem az kapod, ami a sikeres online marketinghez kell, egy profi weboldalt, ami ki tűnik a tömegből, és keresőoptimalizálással bevételt termel!

Gyors, biztonságos, karbantartott, és egyedi WordPress weboldalakat készítek, ami teljes mértékben technikailag fel van készítve a keresőoptimalizáláshoz! Egy letisztult, átlátható kezelőfelületet kapsz, amivel sikereket érhetsz el a keresőben!

 • Profi WordPress weboldalt készítek neked, ami valóban működik!
 • Segítek előrébb kerülni a keresőben, mint a versenytársaid!
 • Figyelembe veszem a kitűzött üzleti céljaidat!
 • Egyedi, személyre szabott szolgáltatást nyújtok, elérhető áron!
 • Pontosan és gyorsan dolgozok, reális határidőkkel!
 • Rendszeresen és átláthatóan tájékoztatlak, marketing maszlagok nélkül!
 • Nem hagylak magadra a közös projekt után sem!
 • Tanácsadással és támogatással segítem a növekedést!
Kapcsolat

Kiemelt ügyfeleink

Partnerek, akik már kértek WordPress szakértői segítséget.

Számos iparággal volt szerencsénk együtt dolgozni az évek során.

Munkafolyamat

Így dolgozunk mi

6 pontban összeszedtem a legfontosabb állomásait a közös együttműködésnek. Olvasd el figyelmesen és kérj ajánlatot most, nem jár kötelezettséggel!

 • 1. Ajánlatkérés

  Az ajánlatkérést követően formálisan 24 órán belül, de a valóságban ennél sokkal gyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy árajánlatot!

 • 2. Megbeszélés

  Amennyiben tettszik az ajánlatunk, úgy egyeztetünk veled egy időpontot, és tűpontosan átbeszéljük a projekted minden egyes részletét!

 • 3. Szerződés

  A közös munka előtt hivatalossá tesszük az együttműködést egy szerződés segítségével az árajánlatunk és a megbeszélésünk alapján.

 • 4. Munkavégzés

  Szerződéskötés után bele is vágunk a munkába, miközben folyamatosan, tartjuk a kapcsolatot, egyeztetünk veled, és tájékoztatunk a következő lépésekről.

 • 5. Átadás, átvétel

  Az elkészült munkát elküldjük jóváhagyásra, és átnézzük közösen a részleteket. Amennyiben mindent rendben találtál, úgy véglegesítjük az átadást.

 • 6. Támogatás

  A projekt végeztével sem hagyunk magadra! Minden szükséges támogatást biztosítunk számodra. Felteheted a kérdéseidet, számíthatsz ránk a jövőben is!

Bővebben

WordPress szakértő

Ügyfeleink véleménye a
WordPress szakértelmünkről.

Egy projekt befejezése után nincs is jobb, mint látni partnereink növekedését.

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ákosékra. Nem csak a céges weboldal készítésében segített, de SEO beállításaival, és a blogbejegyzésekkel elértük azt, is, hogy bizonyos kulcsszavakra ott legyünk a Google találati lista első oldalán. Mindezt organikusan! Szuper csapat!”

Kiss Bettina

“Rengeteg idő volt, mire meggyőztem magam, hogy igenis szükségem van egy üzleti weboldalra. Ez manapság tényleg elengedhetetlen. Ákos profizmusa, szervezettsége, és alázata az egész együttműködés során érződött. Köszönöm neki!”

Tóth István

“Nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen mehet egy folyamat. Ákost azért kerestem meg, hogy gatyába rázza a meglévő WordPress weboldalamat. Alig pár nap alatt gyorsabb lett az oldalam, mint valaha!”

Nagy Márta

Miért válassz minket?

Miért válassz WordPress szakértőt?

6 pontban összeszedtem a legfontosabb erényeinket, amiért meg leszel velünk megelégedve, és miben vagyunk mások, mint a legtöbb ügynökségek.

 • 1. Ügyfélközpontúság

  Arra törekszünk, hogy először megértsük az üzleti céljaidat, és terveidet. Minden projekt egyedi és személyre szabottan, az igényeidhez mérten készül.

 • 2. Integritás

  Nem azért vagyunk, hogy olyan dolgot adjunk el, amire nincs is szükséged. Nem ígérünk, és állítunk valótlant az eredményeket illetően.

 • 3. Rugalmasság

  Rugalmasan állunk a kéréseidhez! Szükséged van egy olyan megbízásra, ami nincs a szolgáltatásaink között? Kérdezz bátran, szívesen segítünk!

 • 4. Átláthatóság

  A rendszeres bejelentkezések, és az ütemezett megbeszélések biztosítják, hogy mindig tudd, hol tartunk az adott munkafolyamatban.

 • 5. Pontosság

  Tudjuk, hogy az üzleti életben az idő pénz, ezért reális határidőket tűzünk ki magunk, illetve számodra, és be is tartjuk azokat.

 • 6. Gyorsaság

  Egy-egy új projekt elején nálunk gyors az átállás. Minek köszönhető? A sok éves tapasztalatnak, és annak hogy valóban tudjuk, hogy mit és hogyan kell csinálunk!

Bővebben

Tekintsd meg
WordPress-es referenciáinkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy a legtöbb ügyfelünkkel, akik WordPress szakértői segítséget kértek, szoros partneri együttműködésben maradtunk, és segítjük munkájukat a mindennapokban.

Weboldal referenciák: Gundel Étterem

Gundel Étterem

Weboldal referenciák: Optic World

Optic World

Weboldal referenciák: Sunglasses Spot

Sunglasses Spot

Weboldal referenciák: Bringo Esztergom

Bringó Esztergom

Weboldal referenciák: Mystic Day Kecskemét

Mystic Day

Kérj ajánlatot
WordPress szakértőtől!