WordPress karbantartás

WordPress karbantartás, hogy vállalkozásod zökkenőmentesen működjön. Naprakész, és biztonságos weboldalt szeretnél? Akkor célszerű a rendszeres karbantartás!

Ajánlatot kérek

WordPress karbantartás

Rád is igaz legalább egy állítás?

 • Szeretnéd, hogy mindig naprakész legyen a WordPress weboldalad...
 • Szeretnéd rendszeresen frissíteni a tartalmakat...
 • Nem szeretnéd, hogy meghibásodjon a weboldalad...
 • Szeretnéd megtartani weboldalad látogatóit hosszú távon...
 • Nem szeretnéd elveszteni a tartalmaidat, és elölről kezdeni mindent...
 • Hibába ütköztél, és nem tudod hogyan old meg...
 • Régóta szeretnél megoldani egy problémát, de sose találtál rá megoldást...
 • Elérhetetlen a weboldald, hibaüzenetet írni, így a látogatók nem érik el...
 • Gyanakodsz, hogy feltörték, vagy vírusos lett a WordPress-ed...
 • Rég nem frissültek a bővítményeid, sablonod, és a WordPress verzióid se mai...

Találtál legalább egy igaz állítást..

Ne aggódj, segítünk karbantartani a weboldalad!

Sajnos általában a karbantartás akkor szokott felmerülni, amikor már valamilyen probléma merül fel a WordPress weboldalon. Egy dinamikus WordPress weboldal komplex rendszer, így karbantartást igényel a zökkenőmentes működés érdekében!

Főleg, ha a weboldalon folyamatosak a tartalomfeltöltések, akár több ember is dolgozik benne, könnyen becsúszhat egy hiba, amit rendszeres karbantartással meg lehet előzni!!

Ha nem fordítasz rá elegendő figyelmet, nem megfelelő sablont választasz, túl sok bővítményt telepítesz, idővel előbukkannak a hibák is…

Jó pár feladatot te magad is el tudsz végezni, de akad az a helyzet, amikor már érdemes szakértőre bízni a dolgot! WordPress karbantartási szolgáltatásunkban segítünk biztonsági mentésekkel megvédeni a weboldalad.

Biztonságos próbakörnyezetben frissítjük a WordPress verziód, sablonod, és bővítményeidet. Rendbe rakjuk az adatbázisod, lecsekkoljuk, hogy nem vírusos e!

Valami gebasz van? Hibaüzenetek, 400-as hiba oldalak, nem működik? Kérd te is szakértő segítségünket!

WordPress karbantartás elemei

Mindig naprakész, és biztonságos weboldalt szeretnél? Akkor célszerű a rendszeres karbantartás! Szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk számodra a megfelelő fejlesztői támogatást.

WordPress karbantartás: Hibaelhárítás, bug fixing

Hibaelhárítás, bug fixing

WordPress weboldal hiba javítás, ami előfordulhat programozási hiba, vagy az oldal módosítása miatt is. — Komolyabb meghibásodás esetén törekszünk arra, hogy a lehető leghamarabb kijavítsuk a problémát!

WordPress karbantartás: Vírus és SPAM szűrés

Vírus és spam szűrés

A spamszűrő segít a kéretlen üzenetek felismerésében, és megakadályozza, hogy ezek eljussanak a postaládádba. — Átnézzük a weboldalad, és a tárhelyed, esetleges vírus gyanúja esetén!

WordPress karbantartás: Biztonsági mentés, Sablon és bővítmények frissítése

Biztonsági mentés

Biztonsági mentés mindenek előtt!! Ugye te sem szeretnéd elveszteni a tartalmaidat, és előről kezdeni mindent?! — Rendszeres biztonsági mentéseinkkel, ezt megelőzheted!!

WordPress karbantartás, WordPress frissítés, WordPress gyorsítás, gyorsítótárazás (cache)

WordPress frissítés

A WordPress frissítésének fő oka a biztonság. — A WordPress legújabb verziójára való frissítés biztosítja, hogy a legújabb biztonsági javítással rendelkezz!

WordPress karbantartás: Biztonsági mentés, Sablon és bővítmények frissítése

Sablon és bővítmények frissítése

A WordPress sablonok és bővítmények frissítése fontos, hogy kompatibilis legyen a WordPress verziójával. — Az új verziókban hiba elhárításokat, fejlesztéseket folytatnak, így érdemes mindig frissíteni!

WordPress karbantartás, WordPress gyorsítás, adatbázis karbantartás, adatbázis tisztíás

Adatbázis karbantartás

A WordPress weboldalak adatbázis karbantartásának a hiánya sok problémát tud szülni. — Rendbe tesszük az adatbázisod, de mindenek előtt készítünk róla egy biztonsági mentést!

WordPress karbantartás

Milyen WordPress karbantartási feladatokat kell elvégezni?

 • Biztonságos WordPress tesztkörnyezetet kell felállítani!
 • Rendszeres biztonsági mentéseket kell készíteni a WordPress weboldaladról!
 • A WordPress verziódat mindig frissíteni kell a legújabb verzióra!
 • A bővítményeidet, és a sablonodat is frissíteni kell a weboldaladon!
 • Karban kell tartani a WordPress weboldalad adatbázisát!
 • A spam kommenteket el kell távolítani a weboldalról!
 • A tárhelyeden ellenőrizni kell a tűzfalat, esetleges problémák miatt!
 • Időnként át kell vizsgálnunk a biztonsági naplódat!
 • A hibaüzeneteidet meg kell oldani, a 400-as, és 500-as hibaoldalaidat javítani!
 • Elakadtál? Rendelkezésedre állunk, segítünk ha baj van!

WordPress karbantartás

WordPress próbakörnyezet készítése a biztonságos karbantartásért!

WordPress Staging, azaz tesztkörnyezet! Még nem hallottad ezt a kifejezést, nem tudod mire gondolok? Máris elmagyarázom pár lépésben!

A tesztkörnyezet a jelenlegi WordPress weboldalad másolata!

Miért van erre szükség?

Egy éles weboldalon rizikós komolyabb módosításokat, fejlesztéseket, vagy éppen frissítéseket végrehajtani. Számtalan hibába ütközhetünk, a weboldalad leállhat, hibaüzenetekkel találkozhatsz, a bővítményeid nem biztos, hogy kompatibilisek lesznek a WordPress verzióddal, és így tovább…

A stagign, azaz próba vagy tesztkörnyezettel mind ezt megakadályozhatod!! Tesztelheted a frissítéseket, fejlesztéseket, a karbantartási feladatokat, mielőtt az éles weboldalon alkalmaznád őket, így a váratlan hibáktól megszabadulhatsz!

Ugye jól hangzik?!

Miért is kockáztatnád a weboldalad zökkenőmentes működését, amikor biztonságban „játszhat” a próbakörnyezetben is! FYI: A biztonsági mentésről ne feledkezz meg!

 1. A cPanel kezelőfelületén, a Tartományok -> Altartományok menüpontban létre hozunk egy altartományt, aldomain-t (subdomain). Pl.: teszt.aweboldaladcime.hu
 2. A Szoftver -> Softaculous ->Telepítések menüpontban megkeressük azt a WordPress weboldalad, amihez próbakörnyezetet szeretnénk felállítani.
 3. A tesztkörnyezet gombra kattintva elkezdjük a telepítést.
 4. Kiválasztjuk a megfelelő protokollt, https:// amennyiben SSL tanúsítványt használsz, majd a korábban létrehozott altartományt. Igény esetén megadhatunk egyedi adatbázis nevet is.
 5. Nagyon fontos!!! Mindenképp be kell pipálnunk a keresőmotor láthatóságának letiltása funkciót!! Ha ez megvan, már készen is vagyunk a próbakörnyezeteddel!!

Szuper, igaz? Ja, és a legjobbat még nem is mondtam, a próbakörnyezetben létrehozott módosításaidat nem kell az éles WordPress weboldaladon újra megcsinálnunk! Egyszerűen a „push” funckióval az éles weboldalra küldhetjük a módosításokat!

WordPress karbantartás

Csináld magad, vagy bízd szakértőre?

Alapvetően két részre osztanám a WordPress karbantartást:

1. Hibaelhárítás, gyors szerviz, hibaoldalak, nem működik..

Megpróbálhatod megoldani egyedül, rá guglizhatsz, lehet hogy sikerül is. Ha gőzöd sincs mit csinálsz, hogyan kellene megoldani a problémát, inkább kérd szakértő segítségét, mielőtt csak nagyobb lenne a galiba!

Mérlegelj, hogy mi éri meg jobban, órákat, esetleg napokat eltölteni a hibák javításával, amit lehet, hogy nem is sikerül megoldanod, és csak az drága idődet pazarlod, ahelyett, hogy a munkáddal foglalkoznál, amiből megélsz..

Mennyi látogatót veszítesz ez idő alatt, mennyi bevételtől esel el..? Jobb gyorsan lépni, és a hibákat megoldani mihamarabb, kérd szakértő segítségét!

2. Rendszeres karbantartás

Ha biztosra akarsz menni, úgy a havi szintű karbantartás a profi megoldás! Ha elsőre ezt túl soknak találod, akkor is javaslok legalább negyedévente karbantartást végezni a WordPress weboldaladon!

Sokkal jobban jársz, ha rendszeresen karbantartod a weboldalad, mintha egyszer csak beüt a krach…

Ha szakértőre bízod a karbantartást, úgy jó pár gondot levesz a válladról, elég sok időt, és fejfájást is megspórolsz vele!

Árérték arányban se jársz rosszul! Természetesen a WordPress weboldalad méretétől, és komplexitásától, és webhely egészségétől függően választhatsz óradíj alapú, vagy havi fix megoldást is.

A havi fix karbantartásban nem csak az a jó, hogy biztonságban érezheted a weboldalad, hanem bármikor felteheted a kérdéseidet, kétségeidet, javaslatot kérhetsz, nem kell az internetet bújnod..

Ezzel szemben azt is megteheted, hogy magad végzed el a karbantartási feladatokat, mondván, hogy ezzel is pénzt spórolsz, de a valóságban a belefektetett idődet, a saját órabéredet is ki kell fizetned, ráadásul ha olyan problémába ütközöl, ami már túlmutat a WordPress-es tudásodon, ugyanoda lyukadsz ki, és keresned kell valakit, aki helyre teszi a dolgokat..

Tőlünk kötelezettségek nélkül kérhetsz árajánlatot, vagy dobj egy üzenetet, kérdezz bátran!

Vélemények

Mit mondanak ügyfeleink WordPress karbantartás szolgáltatásunkról?

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ákosékra. Nem csak a céges weboldal készítésében segített, de SEO beállításaival, és a blogbejegyzésekkel elértük azt, is, hogy bizonyos kulcsszavakra ott legyünk a Google találati lista első oldalán. Mindezt organikusan! Szuper csapat!”

Kiss Bettina

“Rengeteg idő volt, mire meggyőztem magam, hogy igenis szükségem van egy üzleti weboldalra. Ez manapság tényleg elengedhetetlen. Ákos profizmusa, szervezettsége, és alázata az egész együttműködés során érződött. Köszönöm neki!”

Tóth István

“Nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen mehet egy folyamat. Ákost azért kerestem meg, hogy gatyába rázza a meglévő WordPress weboldalamat. Alig pár nap alatt gyorsabb lett az oldalam, mint valaha!”

Nagy Márta

WordPress karbantartás árak

Tájékoztató jellegű árak. Minden projekt más és más, így kizárólag egyedi ajánlat alapján dolgozunk. Az áraink ettől eltérhetnek növekvő és csökkenő irányba is. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot.

WordPress karbantartás

5000 Ft/órától

WordPress karbantartás óradíj alapú csomag

 • WordPress hibaelhárítás óradíj alapon
 • WordPress gyorsszervíz óradíj alapon
 • WordPress próbakörnyezet telepítés óradíj alapon
 • Biztonsági mentés óradíj alapon
 • WordPress verzió frissítés óradíj alapon
 • WordPress sablon frissítés óradíj alapon
 • WordPress bővítmény frissítés óradíj alapon
 • Adatbázis karbantartás óradíj alapon
 • Spam és vírus szűrés óradíj alapon
 • WordPress tárhely ellenőrzés óradíj alapon
Ajánlatot kérek

WordPress karbantartás

25 000 Ft/hótól

WordPress karbantartás üzleti csomag

 • WordPress hibaelhárítás
 • WordPress gyorsszervíz
 • WordPress próbakörnyezet telepítés
 • Biztonsági mentés
 • WordPress verzió frissítés
 • WordPress sablon frissítés
 • WordPress bővítmény frissítés
 • Adatbázis karbantartás
 • Spam és vírus szűrés
 • WordPress tárhely ellenőrzés
Ajánlatot kérek

WordPress karbantartás

50 000 Ft/hótól

WordPress karbantartás prémium csomag

 • Tanácsadás, konzultáció
 • Webmail beállítások
 • WordPress tartalomfeltöltés
 • Sebességoptimalizálás
 • WordPress hibaelhárítás
 • WordPress gyorsszervíz
 • WordPress próbakörnyezet telepítés
 • Rendszeres biztonsági mentések
 • WordPress verzió frissítés
 • WordPress sablon frissítés
 • WordPress bővítmény frissítés
 • Adatbázis karbantartás
 • Spam és vírus szűrés
 • WordPress tárhely ellenőrzés
Ajánlatot kérek

Így dolgozunk mi

Szeretnéd te is biztonságban tudni a WordPress weboldalad?

6 pontban összeszedtem a legfontosabb állomásait a közös együttműködésnek. Olvasd el figyelmesen és kérj ajánlatot most, nem jár kötelezettséggel!

 • 1. Ajánlatkérés

  Az ajánlatkérést követően formálisan 24 órán belül, de a valóságban ennél sokkal gyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy árajánlatot!

 • 2. Megbeszélés

  Amennyiben tettszik az ajánlatunk, úgy egyeztetünk veled egy időpontot, és tűpontosan átbeszéljük a projekted minden egyes részletét!

 • 3. Szerződés

  A közös munka előtt hivatalossá tesszük az együttműködést egy szerződés segítségével az árajánlatunk és a megbeszélésünk alapján.

 • 4. Munkavégzés

  Szerződéskötés után bele is vágunk a munkába, miközben folyamatosan, tartjuk a kapcsolatot, egyeztetünk veled, és tájékoztatunk a következő lépésekről.

 • 5. Átadás, átvétel

  Az elkészült munkát elküldjük jóváhagyásra, és átnézzük közösen a részleteket. Amennyiben mindent rendben találtál, úgy véglegesítjük az átadást.

 • 6. Támogatás

  A projekt végeztével sem hagyunk magadra! Minden szükséges támogatást biztosítunk számodra. Felteheted a kérdéseidet, számíthatsz ránk a jövőben is!

Készen állsz?

Szóval küldhetünk neked egy egyedi ajánlatot?