WordPress keresőoptimalizálás

WordPress keresőoptimalizálás során releváns kulcsszavakra előállított tartalmakkal, technikai és on-page SEO beállításokkal növeljük weboldalad organikus forgalmát, kulcsszókutatás és SEO elemzés alapján.

Ajánlatot kérek

WordPress keresőoptimalizálás

Rád is igaz legalább egy állítás?

 • Gőzöd sincs, hogyan állítsd be a WordPress weboldalad a keresőoptimalizáláshoz...
 • Sok olvastál már a WordPress keresőoptimalizálásról, mégse tudod, hogy csináld a gyakorlatban...
 • Feltelepítetted a Yoast SEO bővítményt, de elvesztél a beállítások útvesztőjében...
 • SEO bővítményt váltanál, de félsz, hogy elveszíted a jelenlegi beállításaidat...
 • Nagyjából tisztában vagy a SEO-val de úgy tűnik a sablonod gátat szab a WordPress keresőoptimalizálásodnak...
 • Szeretnél pár hasznos tippet kapni, amivel előrébb kerülhet a WordPress weboldalad a keresőben...
 • Szeretnéd hosszú távon növelni WordPress alapú weboldalad látogatottságát..
 • Jó lenne ha valaki végre rendbe tenné a WordPress keresőoptimalizálással kapcsolatos kételyeidet...
 • Nem szeretnél hosszú távon sok pénzt költeni fizetett hirdetésekre...
 • Szeretnél ott lenni organikusan a Google találati lista első oldalán...
 • Technikailag is rendbe raknád a WordPress weboldalad a jobb eredmények érdekében...
 • Előrébb akarsz kerülni a Google keresőjében, mint a versenytársaid...
 • Tudod, hogy kulcsszavakra kell írni a tartalmakat, de nem tudod hogy juss hozzá a kulcsszavaidhoz...
 • SEO elemzéssel könnyebben átlátnád, és rendszereznéd a keresőoptimalizálásod...
 • Te is be tudod állítani az on-page SEO-hoz szükséges dolgokat, de jó lenne ha tudnál valakitől tanácsot kérni...

Találtál legalább egy igaz állítást..

Ránk számíthatsz! Végre megjelenhetsz a Google találatai között!

Végre előre fogsz kerülni a Google keresőjében, ott lesznek az aloldalaid a találati listában!!

WordPress weboldaladat teljes mértékben felkészítjük, technikailag a keresőoptimalizáláshoz (technikai SEO). A legnépszerűbb szoftvereket használjuk erre a célra, mint például a SEO PowerSuite-ot.

Megcsináljuk neked a 0. lépést a WordPress keresőoptimalizálásban!

Megkeressük a legjobb kulcsszavaidat, végre rá fogsz jönni, hogy eddig miért nem értél eredményt, és most hogy fog ez megváltozni. Releváns kulcsszavakra írt tartalmaid ott lesznek a találati listában!

Egy jó kulcsszókutatással nem csak azokat a kulcsszavakat, keresési kifejezéseket találod meg, amire érdemes aloldalt, vagy éppen blog bejegyzést készíteni, hanem egyben egy tökéletes piackutatást is kapsz!!

Igen, piackutatást. Hiszen egyből láthatod, hogy a potenciális ügyfeleid, leendő vásárlóid milyen kulcsszavakra keresnek rá, profin fogsz tudni célozni, hogy mire van igény, és mire nem. Egyúttal, azt is láthatod, hogy a versenytársaid milyen kulcsszavakat használni, mire rangsorolnak, így nyeregben tudsz maradni!!

A kulcsszavakat általában négy csoportba osztjuk:

 • Főoldali kulcsszavak: ezekkel megcélozzuk azt az 1-2 nagyon nagy keresésű, és nehéz kulcsszót, ami legjobban jellemzi a szolgáltatásod, mert a Google is ez alapján lövi be, hogy milyen témában szeretnél szakértő lenni! Mivel a Google szakértő weboldalakat vár el.
 • Szolgáltatás kulcsszavak: ezek lesznek a szolgáltatásaidnak a konkrét értékesítési oldalai, kulcsszavai, amikkel igazán el tudsz adni!
 • Kategória, vagy gyűjtő kulcsszavak: elmagyarázom neked érthetően, hogy ezek mért működnek, és miért érdemes nagyon odafigyelni rájuk!
 • Blog bejegyzés kulcsszavak: Igen, blogolni kell, sőt kötelező. A bejegyzéssekkel tudom a legjobban megcélzott kulcsszavakra hasznos tartalmakat előállítani, amik nagyon jól tudnak a keresőben működni. Nélkülözhetetlen, hogy legyenek blog cikkeid, és folyamatosan publikálj!!

A weboldaladon található elemeket (on-page SEO) pedig a legjobb keresőoptimalizálási bővítménnyel (RankMath SEO) fogjuk beállítani.

Ne hidd azt, hogy minden WordPress weboldal alapból keresőoptimalizált, és a Google szereti!!! Ha nincs jól beállítva, esetleg ha már eleve a WordPress sablon is rosszul kezel dolgokat, akkor hátrányból indulsz a keresőoptimalizálásban.

Olyan hátrányból, amit ha nem tudod hogyan kell a WordPress weboldaladon beállítani, nem is fogsz tudni behozni, márpedig ki ne szeretne a Google eslő találatai közé bekerülni.., ugye?!

WordPress keresőoptimalizálás legfontosabb elemei

SEO elemzés, technikai SEO elemzés

SEO elemzés

A SEO elemzés azért kell, hogy lássuk, milyen (on-page) elemek hiányoznak, milyen technikai javítások kell megcsinálnunk. — Egy átfogó képet kapunk a weboldald SEO helyzetéről, ami alapján egy stratégiát ki tudunk dolgozni, hogy a keresőoptimalizálásban sikeres legyél.

SEO tanácsadás, havidíjas keresőoptimalizálás, kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás nélkülözhetetlen a WordPress weboldalad keresőoptimalizálásához!!! Kulcsszókutatással megkeressük, hogy a saját területeden milyen kulcsszavakra keresnek az emberek, milyen kulcsszavakat érdemes megcéloznod, hogy elérd az ügyfeleidet!!

SEO tanácsadás, havidíjas keresőoptimalizálás, SEO stratégia

SEO stratégia

A SEO elemzés és kulcsszókutatás alapján kidolgozunk neked egy SEO stratégiát, aminek a mentén elkezdődhet a közös WordPress keresőoptimalizálási projektünk, hogy beinduljon végre az organikus forgalmad is, és ne csak a fizetett hirdetésekre költsd a pénzed!

WordPress weboldal készítés: felhasználóbarát kezelés

On-Page SEO, Off-Page SEO

Az on-page SEO olyan keresőoptimalizálási tennivalókat takar, melyeket a weboldalon kell elvégezni (meta leírások..). — Ezzel szemben az off-page SEO olyan keresőoptimalizálási feladatokat jelent, melyek a weboldalon kívül történnek meg, külső hatások (linképítés..).

havidíjas keresőoptimalizálás, technikai SEO

Technikai SEO

A technikai SEO-hoz sokszor a weboldalad kódjában kell bogarászni, hogy a keresőmotor hatékonyabban feltérképezze és indexelje a weboldaladat. — Ide tartozik többekközt a weboldalad sebességének javítása, nem működő külső- és belső linkek cseréje, a reszponzivitás biztosítása, a hibaoldalak javítása, és még számos tényező.

havidíjas keresőoptimalizálás, link audit

Backlink elemzés

A sikeres WordPress keresőoptimalizáláshoz linképítés szükséges. Magyarul a témádban releváns, hasznos linkeket kell szerezned más weboldalakról. — Azonban tudnod kell, hogy nem minden link számít jónak.. A backlink elemzés során megvizsgáljuk az oldaladra mutató linkeket, és kiszűrjük a károsakat, amik csak hátráltatnak!

SEO tanácsadás: WordPress SEO

WordPress keresőoptimalizálás

A Wordpress kiváló platform a keresőoptimalizáláshoz!! A legjobb SEO bővítményekkel dolgozunk, mint például a Rank Math SEO, vagy a Yoast SEO Prémium, amelyek minden szükséges funkciót tartalmaznak, ami a WordPRess weboldalad keresőoptimalizálásához szükséges!!

WordPress gyorsítás, Google PageSpeed, webhely sebesség

Oldalsebesség

Azontúl, hogy a WordPress weboldalad sebessége a látogatóidnak is fontos, a Google rangsorolási tényezőként tekint az oldalsebességre! — Felgyorsítjuk WordPress weboldalad, hogy a lassúság ne álljon az utadba a keresőoptimalizálás során!!

WordPress keresőoptimalizálás

WordPress keresőoptimalizálás lépésről lépésre

1. WordPress keresőoptimalizálás: Szakértő weboldal

A Google érdekfeszítő és hasznos tartalmat akar megjeleníteni a felhasználóknak! Nagyon fontos átgondolnod, hogy a te WordPress weboldalad miért hasznos, és kiknek hasznos?! Legyen a weboldalad is szakértő a témádban, bármivel is foglalkozol, ne csak te magad. Ezt meg is kell mutatnod a weboldaladon!

Kérdezd meg az ügyfeleidet, hogy mit szeretnek a weboldaladon, miről szeretnének még tartalmakat olvasni. Próbálj meg felhasználói szemmel gondolkozni, ha szeretnél egy szolgáltatást igénybe venni, vagy egy terméket megvásárolni, akkor nem arról akarsz olvasgatni, hogy a cég hány évvel ezelőtt indult, milyen utat járt be.. Legyen érdekes a weboldalad, valóban hasznos tartalmakkal tele. Ki kell tűnnöd a tömegből ahhoz, hogy a látogatók szeressék a weboldalad.

A WordPress keresőoptimalizálás megfelelő mennyiségű tartalom nélkül szinte lehetetlen.. Minden egyes szektorban csomó olyan témakör van, amiből nagyon jó informatív cikkeket, tartalmakat lehet írni, amire tényleg kíváncsiak az olvasók, és vágynak is az ilyen tartalmakra. Ha körültudod írni a szakmádat, és a látogatók tényleg választ kapnak a problémáikra, kérdéseikre, nem csak egy hosszú rizsát, akkor ők nagy valószínűséggel a vásárlóid lesznek, hiszen hitelesnek fognak tekinteni a szakmádban!

2. WordPress keresőoptimalizálás: Google Search Console

Használd ki a Google Search Console adottságait! A Google Search Console-ban tömérdek adathoz, statisztikához, funkcióhoz, és hasznos információhoz juthatsz hozzá, amit nagyon hatékonyan tudsz felhasználni a WordPress keresőoptimalizálás során. A Google Search Console használata weboldal tulajdonosoknak és a keresőoptimalizálóknak kötelező!

Segítséget nyújt például a WordPress weboldalad megjelenésének javításában, kiderítheted, hogy hogyan találnak rá a weboldaladra a látogatók. Ráadásul teljesen ingyenes! Tovább a Google számára információt nyújt a weboldaladdal kapcsolatban, pl. a webhelytérképpel. Nézd át a Search Console figyelmeztetéseit, itt kiderül, ha valami nem oké a weboldaladdal.

Persze mi is használunk a WordPress keresőoptimalizáláshoz prémium szoftver, a SEO PowerSuite-ot, amivel egy igazán profi szintre lehet emelni a keresőoptimalizálási munkát, de a Search Console és a Google Ads kulcsszótervezője is elengedhetetlen eszközök számunkra is!

Teljesítmény

Vizsgáld meg, hogy milyen lekérdezésekre, kulcsszavakra jelenik meg a weboldalad, és hány kattintást érsz el velük. Melyek a legnépszerűbb oldalaid, ezeken érdemes még tovább csiszolnod, hogy még jobb eredményeket érj el, illetve lehet hogy itt van a kutya elásva. Tedd fel magadnak a kérdés, hogy ezek az oldalak, vagy kulcsszavak mitől olyan népszerűek. Ha rájössz, akkor ezt tudod alkalmazni a rosszabban teljesítő oldalaidnál is!!

Lefedettség

Nézd meg a Search Console-ban, hogy van e hibás oldalad! Ha van, mielőbb javítani kell. Csekkold le azt is, hogy melyik oldalaid vannak kizárva. Ha tényleg azok vannak kizárva, amiket szerettél volna, akkor nincs gond, de ha valami oknál fogva kizárások között jelenik meg egy olyan oldalad, amit nem szerettél volna, akkor tudod orvosolni ezt a problémát is!

Webhelytérképek

Ugye neked is fel van töltve a webhelytérképed?! Ha nincs, azonnal! Ha fel van töltve, akkor időnként megnézheted az állapotát, hogy sikeresen be olvassa e Google, illetve, hogy mikor olvasta be utoljára.

Felhasználói élmény

Induló weboldalak esetében itt nem fogsz sok mindent látni. Már forgalommal rendelkező weboldalaknál azonban érdemes az oldallal kapcsolatos élményeket, a Google saját, úgynevezett alapvető webes vitals-mutatóit, ami az oldalsebességgel is kapcsolatos, és a mobilos használhatóságot is elemezgetni. Ingyen és bérmentve kapsz tanácsokat, hogy miként optimalizáld a WordPress weboldalad a jobb teljesítmény érdekében.

Linkek

Nézz körül a külső és belső linkjeid között! Melyek a legtöbbet linkelt oldalaid, milyen weboldalak hivatkoznak legtöbbet a te weboldaladra, mik a legtöbbet hivatkozó szövegek, mik a legtöbbet linkelt oldalaid. Megannyi hasznos információ a linkprofiloddal kapcsolatban egy helyen!

3. WordPress keresőoptimalizálás: Kulcsszavak mindenekfelett

Ha olvastad a bevezetőt, akkor tudod, hogy már egy jó pár gondolatot megosztottam a kulcsszavakról. Így nem is ismételném magam. Viszont végtelenül sokszor olvastad már a kulcsszó kifejezést, de ha még mindig nem tiszta, akkor elmondom, hogy a kulcsszó az a szó amit beírsz a keresőbe. Lehet az akármi, csak hogy témánál maradjuk, pl.: keresőoptimalizálás; wordpress keresőoptimalizálás; hogyan kell keresőoptimalizálni a weboldalamat (igen, még ez is).

Gondolj a kulcsszavakra úgy, hogy a kulcsszó a közös nevező közted és a Google között. Te is szeretnél első helyre kerülni, igaz? Hát persze, ki ne szeretne.. Van egy, vagy akár több szó, kifejezés, ami a fejedben van, ami legjobban jellemzi a vállalkozásod, amivel foglalkozol. A Google Ads-ben ingyenes kulcsszótervező van. Megnézted, hogy ezekre a szavakra, egyáltalán keresnek e az emberek, ha keresnek akkor hány ember? Hiába akarsz görcsösen, vér izzadva első helyre kerülni egy adott szóra a Google-ben, ha arra, úgy, abban a formában nem is keresnek. A másik véglet, amikor várod a látogatók áradatát, aztán megnézed a hőn áhított kulcsszavadat, majd kiderül, hogy havi szinten 10-20 ember keres rá..

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a kulcsszókutatás a 0. lépés, mindennek az alapja, ráadásul egy tökéletes piackutatás is egyben. Ha megvan a kulcsszókutatásod, úgy pontosan tudni fogod, hogy mibe kell időt, energiát fektetned, úgy, hogy az meg is térüljön, és ne csak a drága idődet pazarold..

Adok 2 pro tippet a kulcsszavakkal kapcsolatban!

1. Milyen tartalmat kíván az adott kulcsszó

Átverekedted magad a kulcsszókutatás gyötrelmein, esetleg valakivel csináltattál egy kulcsszókutatást. Meg van a tökéletes kulcsszavad, megfelelő keresési mennyiséggel. Olvastad, tanácsolták, hogy blog bejegyzéseket kell készíteni, így egyből neki is rugaszkodsz és készítesz egy hiper-szuper blog posztot az adott kulcsszóra mondjuk.

Mégse jön a siker. Nos az a helyzet, hogy nem minden kulcsszóra blog bejegyzést kel írni. Akkor mit csinálj? Írd be a keresőbe a kulcsszavad, és nézd meg az első 3-5 találatot. Nézd meg, hogy milyen oldalakat hozz ezekre a helyekre a Google.

Ha az adott kulcsszóra blog bejegyzésekkel találkozol, akkor neked is blogot kell írni. Ha termékeket, vagy termék kategória oldalakat hoz, akkor ott valószínűleg konkrét termékekkel akarnak találkozni a felhasználók. Ha aloldalakat hoz, akkor neked is például az egyik szolgáltatásod aloldalát kell rendbe tenned, az adott kulcsszóra optimalizálnod. Persze van átfedés ezek között, nincs tökéletes ökölszabály, de mindenképp csekkold le, nem nagy dolog, viszont sok fejfájástól megszabadulhatsz!!

2. Egy kulcsszó = egy oldal

Minden egyes oldaladnak, blog bejegyzésednek, kategória oldaladnak válassz ki egy kulcsszót, és egész egyszerűen csak arra írd meg. Persze működik a több kulcsszavas stratégia, jó ötletnek tűnhet, hogy erre meg erre meg erre is jelenjen meg az adott oldalad az első helyen, de a valóságban sokkal jobb esélyed van egy oldallal egy kulcsszóra jó helyen szerepelned.

Egy blog bejegyzés sorozathoz kiválaszthatsz egy nehezebb kulcsszót, és 3-5 relevancia szerinti alkulcsszóval körül tudod írni a témát, és idővel felfogja erősíteni a nehéz fő kulcsszavadat is, és előbb utóbb számos kulcsszóra lesz hasznos tartalmad.

Sokkal jobban megéri több kisebb keresésű kulcsszóra az első oldalra kerülni, mint egy-kettő nagyon nagy keresésűre a második, vagy épp hogy az első oldal aljára. Ne akarj egy oldalon a világ összes kulcsszavára megjelenni, főleg ne olyanokra, amiknek semmi köze sincs a témához!! Szóval egy kulcsszó egy oldal.

4. WordPress keresőoptimalizálás: On-page SEO, avagy az izgi rész

Az on-page SEO a weboldaladon lévő dolgok, amiket be kell állítani. A WordPress kiváló a SEO-hoz! Ezeket a beállításokat nagyrészt bővítmények segítségével tudjuk megtenni, mint pl.: a Rank Math SEO, vagy a Yoast SEO. Én a korábbit ajánlom.

Meta cím

Meta cím, vagy meta title az oldalad címét jeleníti meg a keresőben. Ez nem feltétlenül ugyanaz, amit az oldal tetején látsz. Mindig legyen egyedi, és tartalmazza azt a kulcsszót, amire az aloldalt készíted!! Figyelj oda a karakterkorlátra, legyen figyelemfelkeltő, jó ha beleviszel érzelmeket, vagy számokat. Tipp: nézz körül hírportálokon, hogy milyen címeket írnak. Ugye hogy figyelemfelkeltő? Törekedj te is erre, de ne vidd túlzásba!

Meta leírás

Meta leírás, vagy meta description szintén kötelező kitölteni, szintén legyen egyedi, legyen benne a kulcsszó, figyelj a karakterkorlátra. A meta cím és leírás jelenik meg a keresőben, vagy valamire rákeresel. Ezzel a két rövid elemmel tudod meggyőzni a látogatót, hogy a te weboldaladra navigáljon, és ne a versenytársakéra. Ki kell tölteni kreatívan, cselekvésre ösztönzően!!

Szép url-ek

Ne használj fölösleges számokat: aweboldaladcime.hu/blog-2

Ne értelmezhetetlen karakterekből álljon: aweboldaladcime.hu/p=254

Blognál érdemes a dátumok és egyéb dolgok helyet: aweboldaladcime.hu/blog/ablogbejegyzes

A WordPress-ben a közvetlen hivatkozásokat gyönyörűen be lehet állítani. Viszont vigyázz, egy éles weboldalon a linkeket nem lehet csak úgy változtatgatni. Ha mindenképpen url módosításra van szükség, úgy használj 301-es átirányítást.

Ha tudod, akkor tök jó, ha az url is tartalmazza a kulcsszavadat, de itt is ügyelj arra, hogy feleslegesen ne tedd be, ne vidd túlzásba, maradjon értelmes a link szövege.

Átirányítások

A Rank Math SEO bővítmény ingyenes verziójába hála istennek belepakolták az átirányítás funkciót, a Yoas SEO-nak csak a prémium verziója tudja. Mi már szinte kizárólag a Rank Math-t használjuk, a Yoast SEO Prémiumot csak azoknál a partnereknél használjuk, ahol a Yoast ingyenes verziója lett korábban telepítve. Noha a Rank Math át tudja húzni a Yoast beállítasait ha váltani szeretnél, azonban ezzel óvatosan, a tapasztalataim szerint azért 1-2 helyen tud galibát okozni.

Persze kódolással is meg lehet oldani az átirányításokat, azonban ha úgyis használnunk SEO bővítményt, akkor jobb, átláthatóbb a grafikus felület.

Ha aweboldaladcime.hu/blog-2 url-edet szeretnéd megváltoztatni aweboldaladcime.hu/blog -ra, akkor ezt megteheted, viszont egy 301-es állandó átirányítással irányítsd át a régi url-t az újra.

Erre azért van szükség, mert az Google már beindexelte a korábbi url-t, azt jelenítette meg a találati listákon, és ha egyszer csak fogod magad és átírod, akkor a találati listákban még ugyan úgy fog megjelenni, és ha rákattintanak a látogatók, akkor egy 404-es hibaoldalt fognak látni, mi szerint a keresett tartalom nem elérhető. Persze, hogy nem, mert megváltoztattad a linkjét.

Ne feledkezz meg az átirányításról soha, de azért erre is ügyelj, ne irányítgass át mindent nyakra-főre, könnyen összeakadhatnak a szálak, és kerüld a hozzá láncú átirányításokat is!!

Webhelytérkép

Webhelytérkép, avagy sitemap. Hozz létre a webhelytérképed a SEO pluginban és töltsd fel a Google Search Console-ba. Ez segít a keresőmotornak, adjuk meg neki a segítséget, így fel tudja térképezni a WordPress weboldalunkat. Ez nagyjából arról szól, hogy milyen oldalaink vannak, melyik oldalból melyik következik. Kötelező elem.

Duplikációk

Na ez egy érdekes témakör lehet számodra. A többi dologról már lehet, hogy hallottál, viszont ezt nem mindig hangoztatják annyira, amennyire kellene. Persze ez a témakör is önmagában megér egy misét, de dióhéjban a következőt kell róla tudnod:

Példának okán, ha aweboldaladcime.hu/blog/blokcikk és a aweboldaladcime.hu/blogcikk url-eken ugyan az a tartalom jelenik meg, akkor duplikáció keletkezik. A Google nem tudja, hogy az azonos tartalomból melyiket rangsorolja, így mindkettő alul fog szerepelni.

Tehát a duplikációk azok, amelyek tartalma azonos, de különböző url-eken is elérhető. Megoldásként úgynevezett kanonikus url címeket kell használni. A kanonikus url-el megadjuk a keresőrobotoknak, hogy mely url változat az eredeti, melyiket kell rangsorolnia.

Alternatív szöveg

Alt text, az alternative text angol kifejezés rövidítése, magyarul alternatív szövegnek fordíthatjuk. Az alternatív szöveget a képeknél kell megadni, segít a keresőmotoroknak megérteni, hogy miről is szól a kép, mi a tartalma. A WordPress weboldalunkon a képeket csak mi látjuk ebben a formájában. A Google keresőrobotjai a weboldal forráskódját olvassák, ahol egy kép általánosságban így jelenik meg:

<img src=”kep.jpg” alt=””>

Ezt az alt=”” mezőt kell kitöltenünk minden egyes képnél. Szerencsére a WordPress-ben ezt viszonylag egyszerűen megtehetjük. Mondjuk ha az adott képen a WordPress SEO bővítményéről látunk egy képernyőmentést, akkor beírhatjuk alternatív szövegként:

<img src=”kep.jpg” alt=”wordpress seo bővítmény”>

Persze ez lehet ennél profibb és részletesebb is, de szerintem így is érted a lényegét. Amit még érdemes tudni, hogy egy alternatív szöveg legyen viszonylag rövid, de azért adjon részletes leírás a képről, tartalmazza a kulcsszót, és nem kell olyanokat használni, mint például „ezen a képen láthatsz egy..”; „ez egy kép erről”; „a képen van egy”.

Csak ennyi lenne a WordPress keresőoptimalizálás?

Sajnos természetesen nem. Itt még a képek, videók optimalizálásáról, kategória oldalakról, linképítésről, technikai SEO részletekről, tartalomkészítésről, szövegírásról nem is beszéltünk..

A WordPress keresőoptimalizálás nem hozz azonnali eredményeket, egy hosszú távú befektetés, az online marketing szerves része. Kezd el a WordPress weboldalad mihamarabb keresőoptimalizálni, hiszen tudod, hogy a legrosszabb marketing az, amikor nincs is marketing.

Kérd szakértő segítségünket a WordPress keresőoptimalizáláshoz!

Vélemények

Mit mondanak ügyfeleink WordPress keresőoptimalizálás szolgáltatásunkról?

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ákosékra. Nem csak a céges weboldal készítésében segített, de SEO beállításaival, és a blogbejegyzésekkel elértük azt, is, hogy bizonyos kulcsszavakra ott legyünk a Google találati lista első oldalán. Mindezt organikusan! Szuper csapat!”

Kiss Bettina

“Rengeteg idő volt, mire meggyőztem magam, hogy igenis szükségem van egy üzleti weboldalra. Ez manapság tényleg elengedhetetlen. Ákos profizmusa, szervezettsége, és alázata az egész együttműködés során érződött. Köszönöm neki!”

Tóth István

“Nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen mehet egy folyamat. Ákost azért kerestem meg, hogy gatyába rázza a meglévő WordPress weboldalamat. Alig pár nap alatt gyorsabb lett az oldalam, mint valaha!”

Nagy Márta

WordPress keresőoptimalizálás árak

Tájékoztató jellegű árak. Minden projekt más és más, így kizárólag egyedi ajánlat alapján dolgozunk. Az áraink ettől eltérhetnek növekvő és csökkenő irányba is. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot.

WordPress keresőoptimalizálás

15 000 Ft/órától

SEO tanácsadás csomag

 • SEO elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • SEO stratégia
 • On-Page SEO, Off-Page SEO
 • Technikai SEO
 • Backlink elemzés
 • WordPress keresőoptimalizálás
 • Oldalsebesség
Ajánlatot kérek

WordPress keresőoptimalizálás

125 000 Ft/hótól

Havidíjas WordPress keresőoptimalizálás csomag

 • SEO elemzés
 • Kulcsszókutatás
 • SEO stratégia
 • On-Page SEO, Off-Page SEO
 • Technikai SEO
 • Backlink elemzés
 • WordPress keresőoptimalizálás
 • Oldalsebesség
Ajánlatot kérek

WordPress keresőoptimalizálás

50 000 Ft-tól

SEO elemzés csomag

 • Oldalak 4xx, 5xx státusz kóddal
 • Oldalak indexelési korlátozással
 • Beállított 404-es hibaoldal
 • robots.txt fájl, .xml webhelytérkép
 • www és nem-www egyesítés
 • Ismétlődés, vegyes HTTP / HTTPS változat
 • Oldalak 301-es, 302-es átirányítással, hibás átirányítások
 • Oldalak rel="canonical"-al, duplikált rel="canonical"-ek
 • Google mobil-barát verzió
 • Oldalak beágyazott tartalommal, túl nagy méretű oldalak
 • W3C HTML, CSS hibákat és figyelmeztetések
 • Dinamikus URL-ek, Túl hosszú URL-ek
 • Hibás linkek, kifelé mutató linkek
 • Hibás képek, üres "ALT" képleírás
 • Üres, duplikált, vagy túl hosszú title tagek
 • Üres, duplikált, vagy túl hosszú meta leírás
 • Oldalsebesség ellenőrzés
Ajánlatot kérek

Így dolgozunk mi

Hogyan lehet neked is keresőoptimalizált WordPress weboldalad?

6 pontban összeszedtem a legfontosabb állomásait a közös együttműködésnek. Olvasd el figyelmesen és kérj ajánlatot most, nem jár kötelezettséggel!

 • 1. Ajánlatkérés

  Az ajánlatkérést követően formálisan 24 órán belül, de a valóságban ennél sokkal gyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy árajánlatot!

 • 2. Megbeszélés

  Amennyiben tettszik az ajánlatunk, úgy egyeztetünk veled egy időpontot, és tűpontosan átbeszéljük a projekted minden egyes részletét!

 • 3. Szerződés

  A közös munka előtt hivatalossá tesszük az együttműködést egy szerződés segítségével az árajánlatunk és a megbeszélésünk alapján.

 • 4. Munkavégzés

  Szerződéskötés után bele is vágunk a munkába, miközben folyamatosan, tartjuk a kapcsolatot, egyeztetünk veled, és tájékoztatunk a következő lépésekről.

 • 5. Átadás, átvétel

  Az elkészült munkát elküldjük jóváhagyásra, és átnézzük közösen a részleteket. Amennyiben mindent rendben találtál, úgy véglegesítjük az átadást.

 • 6. Támogatás

  A projekt végeztével sem hagyunk magadra! Minden szükséges támogatást biztosítunk számodra. Felteheted a kérdéseidet, számíthatsz ránk a jövőben is!

Készen állsz?

Szóval küldhetünk neked egy egyedi ajánlatot?