WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés a mai modern trendeknek megfelelően. Felhasználóbarát, keresőoptimalizált és villámgyors WordPress weboldalak magyar kezelőfelülettel.

Ajánlatot kérek

WordPress weboldal készítés

Rád is igaz legalább egy állítás?

 • Szeretnél végre egy profi saját WordPress weboldalt, ami valóban működik, milliós költségek nélkül...
 • Hallottál már a WordPress-ről, de azt sem tudod, hogy állj neki...
 • Szeretnél egy olyan WordPress weboldalt, ami végre személyre szabott, és nem kell a beállítások tömkelegével bajlódnod...
 • Szeretnél egy egyedi sablont a régi elavult helyett, esetleg azt sem tudod, hogyan válassz sablont...
 • Belekezdtél egy WordPress weboldal készítésébe, de fogalmad sincs, hogyan szabd testre a sablonodat...
 • Nem érted a WordPress beállításokat, bejegyzéseket, kategóriákat, címkéket, oldalakat…
 • Szeretnél a WordPress weboldalad bütykölgetése helyett végre a szolgáltatásaiddal, vagy a termékeid eladásával foglalkozni, amihez igazán értesz...
 • Működő és eredményes WordPress weboldalt szeretnél új vagy meglévő vállalkozásodnak...
 • Aggódsz a jelenlegi WordPress weboldalad, sablonod lehetőségeivel, hogy nem tudod igazán egyedivé tenni...
 • Keresed azt a WordPress szakértőt, aki végre a szakmázás helyett egy használható weboldalt készít neked...
 • Szeretnéd ha a WordPress weboldalad képes lenne minden online marketing célod megvalósítására...

Találtál legalább egy igaz állítást..

Én tudok neked segíteni!

Az évek során elkészítettem egy olyan saját WordPress sablont, amit én is használok a saját WordPress weboldalamon. A te új WordPress weboldaladon is ezt a sablont fogjuk használni, amit teljesen személyre szabottá varázsolok neked!!!

Végre kaphatsz egy igazán profi WordPress weboldalt, ami működik, biztonságos, gyors, technikailag rendben van, így a kereső is szeretni fogja, és te is, hiszen nem kell a beállítások tömkelegével bajlódnod…

Választ kapsz a kérdéseidre, és megoldást a WordPress-szel kapcsolatos problémáidra. A letisztult egyéni kezelőfelületen pillanatok alatt tudsz új tartalmakat hozzáadni.

Érthetően, lépésről lépésre végigvezetlek a WordPress weboldal készítés minden lépésén. A domain és tárhely regisztrációtól kezdve, a telepítésen át, egészen az elkészült weboldal használatáig, és azután is…

Igen, jól olvasod. Azután is. Nem hagylak magadra az elkészült WordPress weboldaladdal. A weboldal készítés után is számíthatsz rá, támogatás, karbantartás, vagy akár újabb fejlesztésekben is!!!

Ekkor már arra koncentrálhatsz, hogy hogyan tudsz több vevőt és több bevételt szerezni a WordPress weboldaladdal. Extrém, haladó, és prémium megoldásokkal tudlak támogatni, amikkel tényleg egyedivé, és különlegessé teheted a WordPress weboldalad…

Mit tartalmaz a WordPress weboldal készítés szolgáltatásunk?

WordPress weboldal készítés: Domain és tárhely regisztráció

Domain és tárhely regisztráció

WordPress weboldal készítéshez mindkettőre szükség van!! Segítünk neked a domain és tárhely regisztrációban és a legfontosabb beállításokban is! — Az internethez csatlakozó számítógépek egyedi azonosítóval, azaz IP-címmel rendelkeznek. Az IP-címhez tartozó egyedi név a domain név. A tárhely pedig az, ahol a weboldalad fájljait tárolják.

WordPress weboldal készítés: SSL tanusítvány

SSL tanusítvány

SSL tanusítvány, azaz a kis lakat a böngészőben.. Az SSL tanusítvány biztonságos kapcsolatot biztosít, sőt mi több, a Google a rangsorolásnál figyelembe is veheti a meglétét!! — Az SSL tanúsítvány egy digitális tanúsítvány, amely hitelesíti a weboldalt, egy biztonsági protokoll, amely titkosított kapcsolatot hoz létre a webkiszolgáló és a böngésző között.

WordPress weboldal készítés: egyedi design

Egyedi megjelenés

Minden egyes weboldal egyedi fejlesztés, valamint egyedi design alapján készül annak érdekében, hogy ki tűnj a tömegből, és kielégítsük az elképzeléseidet, kompromisszumok nélkül. — A saját egyedi fejlesztésű WordPress sablonunkat használjuk, tőlünk nem egy letöltött fizetős sablonnak az előre elkészített megjelenését kapod.

WordPress weboldal készítés: tiszta kód

Tiszta kód

A tiszta és optimalizált WordPress kódok jobb teljesítményt és gyorsabb oldalbetöltési idő eredményeznek, és biztonságosabbá teszik a weboldalad. — Hibamentes W3C validált, könnyen olvasható, átlátható, és struktúrált html, css, js, php kódolás. BEM módszerek a tiszta css fájlok írásához.

WordPress weboldal készítés: egyéni mezők ACF Advanced Custom Fields

Felhasználóbarát

Az Advanced Custom Fields egyike az azon kevés bővítményeknek, amelyeket használunk, viszont az ACF-et mindig!! Lehetővé teszi, hogy egyéni mezőkkel tegyünk igazán egyedivé a WordPress weboldalunkat. — Letisztult átlátható felület, amivel pillanatok alatt létrehozhatunk új tartalmakat, mellőzve a számtalan beállítást és fölösleges funkciót.

WordPress weboldal készítés: magyar kezelőfelület

Magyar kezelőfelület

Mi minden egyes elkészült oldalt magyar nyelvű kezelőfelülettel adunk át, hogy te is könnyedén tudd szerkeszteni a tartalmakat, még ha nem is beszélsz angolul!! — A WordPress felhasználói felületei, és bővítményei sok esetben angol nyelvűek, de neked ettől nem kell tartanod..

WordPress weboldal készítés: mobilbarát, reszponzív design

Mobilbarát, reszponzív design

Ma már minden WordPress weboldalnak mobilbarátnak, azaz reszponzívnak kell lenni, pont. Természetesen ez nálunk is így van, WordPress weboldalink tökéletesen jelennek meg bármilyen eszközön, telefonon, táblagépen, laptopon, vagy nagy kijelzős monitorokon is. — Sőt mi több (!!!) a forgalom nagy része mobilról szokott érkezni, így mi a mobile first elvet követjük, ami annyit tesz, hogy a design-t először mobilra készítjük el.

WordPress weboldal készítés: felhasználóbarát kezelés

Marketing eszközök

WordPress weboldal készítési szolgáltatásunk része, a Google eszközeinek, (Anayltics, stb.) és egyéb követőkódoknak (FB pixel, stb.) a telepítése. Hírlevél rendszerek (Mailchimp, stb.), pop-ok, céges e-mail, és minden ami a sikeres marketinghez kell.. — Azon gondolkozol, hogy szükséged van e egy WordPress weboldalra.. Ha sikeres szeretnél lenni (nem csak) az online marketingben, nem kérdéses, hogy kell neked egy WordPress weboldal, ahhoz, hogy akítv marketinget tudj folytatni!!!

WordPress gyorsítás, Google PageSpeed, webhely sebesség

Sebességoptimalizálás

WordPress weboldalaink gyorsak. Ez köszönhető a könnyű, tiszta kódolású sablonnak, annak, hogy nem használunk masszív drag&drop page buildereket, és így tovább. A saját weboldalunk ~94-es pontszámot ér el a Google PageSpeed Insights-ban (a Google saját sebességmérő eszköze), hogy ne csak a levegőbe beszéljünk.. De persze a pontszámon kívül egy WordPress weboldalnak a valóságban is gyorsank kell lennie!!! — A Google gyors weboldalakat akar. A WordPress weboldalad sebessége létfontosságú a keresőoptimalizáláshoz. De a felhasználóknak, látogatóknak is fontos a gyors oldalbetöltődés. Nem akarnak várni, azzonal hozzá akarnak jutni ahhoz a tudáshoz, szolgáltatáshoz, termékhez, amire éppen keresnek..

SEO tanácsadás: Keresőoptimalizálási alapok

Keresőoptimalizált

Új WordPress weboldaladat teljes mértékben felkészítjük technikailag a keresőoptimalizáláshoz (technikai SEO). A legnépszerűbb szoftvereket használjuk erre a célra (SEO PowerSuite). A weboldaladon található elemeket (on-page SEO) pedig a legjobb keresőoptimalizálási bővítménnyel (RankMath SEO) tudjuk beállítani. — Ne hidd azt, hogy minden WordPress weboldal alapból keresőoptimalizált, és a Google szereti!!! Ha nincs jól beállítva, esetleg ha már eleve a WordPress sablon is rosszul kezel dolgokat, akkor hátrányból indulsz a keresőoptimalizálásban. Olyan hátrányból, amit ha nem tudod hogyan kell a WordPress weboldaladon beállítani, nem is fogsz tudni behozni, márpedig ki ne szeretne a Google eslő találatai közé bekerülni.., ugye?!

WordPress weboldal készítés

Mi a WordPress előnye?

 • A WordPress teljesen ingyenes. Nincsenek bosszantó havi díjak, ingyenesen letölthető és szabadon felhasználható.
 • Magyar kezelőfelület. Az általunk készített WordPress weboldalak kezeléséhez nincs szükség angol nyelvtudásra.
 • Egyszerűen kezelhető, testre szabható. Egyedi WordPress weboldalaink kezeléséhez nincs szükség programozói tudásra.
 • Könnyedén és átláthatóan szerkesztheted meglévő tartalmaidat, vagy pillanatok alatt feltölthetsz újakat pár kattintással.
 • Folyamatos fejlesztések. A WordPress-t folyamatosan fejlesztik, újabbnál újabb verziókkal, hogy mindig naprakész legyen.
 • A WordPress nyílt forráskódú (open source), aminek az eredménye egy teljesen egyedi, személyre szabott weboldal lehet.
 • Tökéletes a keresőoptimalizáláshoz, így a weboldalad a Google-ben jó helyre kerülhet és a leendő látogatóid rátalálhatnak.
 • Számtalan kiegészítő. Habár mi óva intünk a bővítményektől, azért 1-2 hasznos plugint (ACF, Rank Math, WP Rocket) szívből ajánlunk!

WordPress weboldal készítés

Mire használható a WordPress?

Számos cikket olvashatsz az interneten, figyelem felkeltő címmel, amik elriaszthatnak, vagy legalábbis megpróbálhatnak elriasztani a WordPress használatától, mondván, hogy az általuk fejlesztett, vagy használt, akár bérelhető megoldás mennyivel jobb..

Ez nem igaz, inkább a szakmai tudás hiánya vezethet egy „könnyebben” konfigurálható rendszer felé. Világszerte több mint 455 millió weboldal használ WordPress-t, nem hiába.

Aki igazán érti a WordPress felépítését és működését, annak szinte gyerekjáték a testreszabása, és kis túlzással, de nincs lehetetlen.

Milyen weboldalak készítésére jó a WordPress?

 • Blogok készítésére. A WordPress egy blogmotornak indult, blogoláshoz lett kitalálva, de valójában ezen a funkcióján mára már jóval túlmutat. Az igazat megvallva ha eredményeket szeretnénk elérni a keresőoptimalizálásban, akkor a blogolás, cikkek publikálása minden vállalkozásnak elengedhetetlen.
 • Céges weboldal készítésre. A WordPress-el igazán profi céges weboldalak készíthetőek, nincs olyan vállalkozás akinek az igényeit ne elégíteni ki. Mindent tud, ami egy profitorientált cég működéséhez és online marketingjéhez szükséges. A designt pedig csak a céges arculathoz kell igazítani.
 • Személyes weboldal készítésére. Igen, nem csak egy vállalkozásnak lehet weboldala. Egyre több magánszemélynek van saját weboldala. például önéletrajzok bemutatására kiváló és formabontó megoldás lehet egy profi WordPress weboldal.
 • Portfólió weboldalak készítésére. Grafikusok, szövegírók,  művészek, és minden kreatív szakmát végzők számára szinte nélkülözhetetlen egy portfólió weboldal, ahol online is megtudják mutatni a legszebb munkáikat, hogy mért érdemes éppen velük dolgozni és mivel is foglalkoznak pontosan. A klasszikus portfólió weboldalaknál a design kvázi mindennél fontosabb, ezeknél a weboldalaknál lehet igazán menőt alkotni.
 • Webáruház készítésre. Ahogy korábban is említettem, mi nem pakoljuk tele bővítményekkel a weboldalainkat, ami csak lehet, kóddal oldunk meg, de ha WordPress alapú webáruházról van szó, akkor egyértelműen a WooCommerce bővítmény viszi a pálmát. A WooCommerce egy webáruház bővítmény WordPress-hez, amivel könnyedén létrehozhatunk webáruházakat, de ez egy külön misét is megér, most nem részletezném.
 • Egyedi weboldal készítésre. A WordPress lelkét a sablonok adják. Mi nem használunk semmifél ingyenes vagy fizetős sablont erre a célra. Az évek során elkészítettük a saját egyedi sablonunkat (amit a mi weboldalunk is használ), ezt használjuk alapul minden új projektnél. Így időt és pénzt is megspórolunk, de ami a legfontosabb, a saját egyedi fejlesztésű sablonunk minden nélkülözhetetlen és lényeges funkciót tartalmaz, letisztultan és átláthatóan.

WordPress weboldal készítés

A 2+1 legfontosabb teendő WordPress weboldal készítés előtt:

Válassz egy domain nevet a WordPress weboldaladhoz! Döntsd el, hogy milyen weboldalt szeretnél! Ha bizonytalan vagy ezekben, semmi pánik, tudok neked segíteni ezeknek az elemeknek az átgondolásában is!

1. Domain név választás:

Keress egy jó domain nevet! A domain név fontos, hogy kitűnj a tömegből, tükrözze a vállalkozásod, a brand-ed, de a legfontosabb, hogy domain név nélkül nincs WordPress weboldal.. Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy oké, ezt érted, de hol tudsz utánanézni?! Itt: domain.hu/domain-kereses

Nyilván webtárhely is kell. Ha már van egy bevált szolgáltatód, az is jó. Ha nincs, és/vagy azt se tudom ez mi fán terem, nyugi. Tudok egy nagyon jó tárhely szolgáltatót, segítek a regisztrációs folyamatban is!

Tudnod kell, hogy a domain nevek nagy része sajnos már foglalt…  Ezért érdemes olyan nevet választanod, amely egyedi, ugyanakkor könnyen összekapcsolható a márkáddal. Ajánlott, hogy a domain könnyen beírható és viszonylag rövid legyen, valamint olyan kulcsszavakat tartalmazzon, amelyek fontosak a vállalkozásod számára.

Ez a WordPress weboldal készítés első, és legfontosabb eleme. Ha a neked tetsző domain már be van jegyezve, ne ess pánikba – gondolkodj egy okos variáción!

Rengeteg domain kiterjesztés létezik, de mi mindig a felső szintű kiterjesztéseket, mint a .com és .hu, valamint az országspecifikus domaineket javasoljuk.

2. Döntsd el, hogy milyen weboldalt szeretnél!

Tudom, ez így elsőre furán hangozhat. Dióhéjban, hogy értsd: ahogy korábban említettem, a Google gyors weboldalakat akar, de azontúl, hogy legyen gyors, legyen szakértő is (meg persze még számtalan dolog, de ezt most itt nem részletezném).

Legyen az új WordPress weboldalad szakértő egy adott témában, ölelje azt telesen körül, legyen rajta megfelelő mennyiségű tartalom. Ha tudatosan tervezel, akkor nagyban meg tudod könnyíteni a jövőbeni munkádat, és hozzájárulhatsz a weboldalad, azaz a vállalkozásod sikeréhez.

+ 1 Pro tipp: WordPress weboldal készítés előtt csinálj kulcsszókutatást!!!

Végezz kulcsszókutatást. Miért? Ha az új weboldaladat egyből kulcsszavakra megírt tartalmakkal, linkekkel látjuk el, úgy sokkal könnyebb dolgod lesz a Google keresőjében, megjelenni, és előrébb jutni, mintha utólag dolgoznánk ezen!!

Oké, de mi az a kulcsszókutatás? Nagyon leegyszerűsítve annyi, hogy egyes szoftverekben, legyen az akár a Google Ads kulcsszótervezője, vagy fizetős programok, mint például a SEO PowerSuite, Semrush, stb., meg tudjuk nézni, hogy adott kulcsszavakra, vagy más néven keresési kifejezésekre egyáltalán keresnek e az emberek…

Ha keresnek, akkor hány alkalommal, mik a legjobb kulcsszavak, mire keresnek igazán, mi az amit érdemes megcéloznod, és így tovább. Ha igazán profi WordPress weboldalt szeretnél, ami a keresőben is jól teljesít, úgy mindenképpen 0. lépésként ajánlom a kulcsszókutatást!!!

Ezt akár te is megcsinálhatod, de ha még nincs benne tapasztalatod, úgy inkább bízd a profikra.

Jó hír: mi is csinálunk kulcsszókutatást, tudunk benne segíteni!!

Vélemények

Mit mondanak ügyfeleink WordPress weboldal készítés szolgáltatásunkról?

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ákosékra. Nem csak a céges weboldal készítésében segített, de SEO beállításaival, és a blogbejegyzésekkel elértük azt, is, hogy bizonyos kulcsszavakra ott legyünk a Google találati lista első oldalán. Mindezt organikusan! Szuper csapat!”

Kiss Bettina

“Rengeteg idő volt, mire meggyőztem magam, hogy igenis szükségem van egy üzleti weboldalra. Ez manapság tényleg elengedhetetlen. Ákos profizmusa, szervezettsége, és alázata az egész együttműködés során érződött. Köszönöm neki!”

Tóth István

“Nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen mehet egy folyamat. Ákost azért kerestem meg, hogy gatyába rázza a meglévő WordPress weboldalamat. Alig pár nap alatt gyorsabb lett az oldalam, mint valaha!”

Nagy Márta

WordPress weboldal készítés árak

Tájékoztató jellegű árak. Minden projekt más és más, így kizárólag egyedi ajánlat alapján dolgozunk. Az áraink ettől eltérhetnek növekvő és csökkenő irányba is. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot.

WordPress weboldal készítés

149 000 Ft-tól

WordPress weboldal készítés bemutatkozó csomag

 • 1-4 aloldal
 • Domain és tárhely regisztráció
 • SSL tanusítvány
 • Egyedi design
 • Tiszta kódolás
 • Felhasználóbarát egyéni mezők
 • Magyar kezelőfelület
 • Mobilbarát, reszponzív design
 • Marketing eszközök
 • Sebességoptimalizálás
 • Technikai SEO
Ajánlatot kérek

WordPress weboldal készítés

249 000 Ft-tól

WordPress weboldal készítés üzleti csomag

 • 4-8 aloldal
 • Prémium bővítmények
 • Integrált űrlapok, hírlevél, pop-up
 • On-Page SEO
 • Domain és tárhely regisztráció
 • SSL tanusítvány
 • Egyedi design
 • Tiszta kódolás
 • Felhasználóbarát egyéni mezők
 • Magyar kezelőfelület
 • Mobilbarát, reszponzív design
 • Marketing eszközök
 • Sebességoptimalizálás
 • Technikai SEO
Ajánlatot kérek

WordPress weboldal készítés

499 000 Ft-tól

WordPress weboldal készítés prémium csomag

 • 8+ aloldal
 • CloudFlare CDN
 • Tanácsadás, konzultáció
 • WordPress AMP
 • Prémium bővítmények
 • Integrált űrlapok, hírlevél, pop-up
 • On-Page SEO
 • Domain és tárhely regisztráció
 • SSL tanusítvány
 • Egyedi design
 • Tiszta kódolás
 • Felhasználóbarát egyéni mezők
 • Magyar kezelőfelület
 • Mobilbarát, reszponzív design
 • Marketing eszközök
 • Sebességoptimalizálás
 • Technikai SEO
Ajánlatot kérek

Munkafolyamat

Hogyan lehet neked is egy profi WordPress weboldalad?

6 pontban összeszedtem a legfontosabb állomásait a közös együttműködésnek. Olvasd el figyelmesen és kérj ajánlatot most, nem jár kötelezettséggel!

 • 1. Ajánlatkérés

  Az ajánlatkérést követően formálisan 24 órán belül, de a valóságban ennél sokkal gyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy árajánlatot!

 • 2. Megbeszélés

  Amennyiben tettszik az ajánlatunk, úgy egyeztetünk veled egy időpontot, és tűpontosan átbeszéljük a projekted minden egyes részletét!

 • 3. Szerződés

  A közös munka előtt hivatalossá tesszük az együttműködést egy szerződés segítségével az árajánlatunk és a megbeszélésünk alapján.

 • 4. Munkavégzés

  Szerződéskötés után bele is vágunk a munkába, miközben folyamatosan, tartjuk a kapcsolatot, egyeztetünk veled, és tájékoztatunk a következő lépésekről.

 • 5. Átadás, átvétel

  Az elkészült munkát elküldjük jóváhagyásra, és átnézzük közösen a részleteket. Amennyiben mindent rendben találtál, úgy véglegesítjük az átadást.

 • 6. Támogatás

  A projekt végeztével sem hagyunk magadra! Minden szükséges támogatást biztosítunk számodra. Felteheted a kérdéseidet, számíthatsz ránk a jövőben is!

Készen állsz?

Szóval küldhetünk neked egy egyedi ajánlatot?